Versturen...

Neem contact op

x

KOPexpo lanceert SmartLeadScan

We kennen het allemaal wel; heb je de beurs achter de rug, zit je nog met een berg visitekaartjes en losse notitievelletjes. Het is natuurlijk een prettig idee dat de beurs zoveel nieuwe contacten heeft opgeleverd, maar je weet nu al niet meer wie bij welk telefoonnummer hoort. Laat staan dat je nog precies weet wat je besproken hebt.

Om dit te voorkomen heeft KOP de SmartLeadScan app ontwikkeld waarin exposanten makkelijk en overzichtelijk hun beursbezoekers kunnen registreren. Dit zijn de belangrijkste features;

Gemakkelijk visitekaartjes scannen

Met een klik op de knop slaat de app alle gegevens van een visitekaartje op. De naam, adresgegevens en contactgegevens worden automatisch ingelezen. Daarnaast is het mogelijk om aan te geven met wie van je standbemanning de bezoeker heeft gesproken en kan je gespreksnotities aan de scan toevoegen.

Bezoekersanalyse

Wil je weten waar je bezoekers vandaan komen? In welke producten zij geïnteresseerd zijn? En hoeveel procent van je bezoekers bestond uit bestaande klanten? Deze en andere gegevens verzamel je makkelijk met SmartleadScan. Na afloop van je beurs ontvang je van ons een gedetailleerde bezoekersanalyse van de door jou opgevraagde data.

Makkelijke follow-up

Het is bewezen dat de gemiddelde conversie van het aantal beursbezoekers hoger ligt wanneer zij snel worden opgevolgd. Met KOP’s beursapp is het mogelijk om met één klik op de knop een export te maken om de geregistreerde bezoekers diezelfde dag nog een bedankmailtje te sturen. Door het overzicht van contactgegevens is het makkelijk om je leads op te volgen.

 

Zij gingen je voor

Zowel voor als tijdens de ontwikkeling van SmartLeadScan hebben we veel klanten gesproken. Wat werkt wel, wat niet? Dat was voor ons belangrijke input. Een van de bedrijven die de app inzette is Technotape. 

"Een gebruiksvriendelijk en snel middel om bezoekersgegevens te registreren en de follow up vast te leggen. Hierdoor konden we na afloop van de beurs snel anticiperen op gemaakte afspraken en onze beloftes waarmaken. Top!” Aldus Caroline van der Vis. Alles over hun beursdeelname lees je hier.

Zelf ervaren?

Wil je zelf ervaren hoe Smart Lead Scan jouw beursdeelname efficiënter en winstgevender kan maken? Stuur dan een mailtje naar info@kopexpo.com of bel ons op 055-533 64 81.