The Power of Bicycles

Rowan van der Veen
21-04-2017

Wat voor de één een eenvoudig vervoersmiddel is, is voor de ander een connectie tot onderwijs, zorg en economische kansen. World Bicycle Relief bouwt en distribueert speciaal ontworpen, lokaal geassembleerde, robuuste fietsen aan studenten, werknemers in de gezondheidszorg en ondernemers in de ontwikkelingslanden. 

Toen wij de vraag kregen of wij iets konden ontwerpen om hier in het eerder gerealiseerde Experience Center aandacht voor te creëren was het antwoord een volmondige JA! Natuurlijk wilden we graag een bijdrage leveren aan dit goede doel en zodoende sponsorden we een presentatiedisplay.

 

KOPexpo_Sponsoring_World-Bicycle-Relief2

 

Afgelopen week is deze geplaatst. Bezoekers kunnen de speciaal voor dit terrein ontworpen fiets zien. De film neemt ze vervolgens mee naar de mooie verhalen van mensen wiens wereld ineens een stuk groter is geworden. We hopen natuurlijk op een mooie opbrengst!

Wil je ook doneren? Meer over deze organisatie vind je op hun website.

 

World-bicycle-relief

Vond je dit artikel interessant?

Laat je e-mail achter en ontvang een update als wij een iets nieuws plaatsen.

Rowan van der Veen
Door Rowan van der Veen Online marketeer

Continu op zoek naar ontwikkelingen op het gebied van technologie, data en duurzaamheid die het team van KOP kan toepassen binnen hun projecten.

Ook interessant voor jou