6 groene give-aways voor een duurzaam event

Rowan van der Veen
01-03-2019

Bewust omgaan met onze aarde is een verantwoordelijkheid die we allemaal hebben. Steeds vaker krijgen wij de vraag van klanten hoe zij hun beursdeelnames duurzamer kunnen inzetten.

Bij KOP doen we dit met slimme én groene concepten. Dat houdt niet op bij een duurzame beursstand. Wat dacht je van duurzame relatiegeschenken?! In deze blog 6 groene giveaways om de show te stelen tijdens je volgende beurs!

 

Geprint fruit!

Ongekend populair blijft het uitreiken van iets te eten. Leuk dus om je standbezoekers een tussendoortje aan te bieden in de vorm van bedrukt fruit; lekker en gezond!

 

Fairtrade chocolade

Als er een bedrijf is dat duurzaam handelen ademt dan is het wel Toney’s Chocolonely. Hun repen zijn fairtrade gecertificeerd en onweerstaanbaar lekker. Én ze zijn leverbaar met een gepersonaliseerde wikkel.

 

Duurzaam schrijven

Het lijkt wellicht wat afgezaagd, maar een pen is nog altijd een zeer gewaardeerde give-away. De bamboe pen van Ecogiving is niet alleen groen, maar ook zeer stijlvol in een bedrukt doosje. Hiermee ben je gegarandeerd van blijde gezichten.

 

Kopje koffie?

Thuis, op kantoor en zeker ook op beurzen wordt veel koffie gedronken. Heel veel. Alleen al in Nederland wordt jaarlijks 300 miljoen kilo koffieprut geproduceerd. Bij CoffeeBased weten ze daar wel raad mee. Bijvoorbeeld voor de kaft van deze notitieboeken. Uiteraard is ook het papier 100% gerecycled. En met je eigen logo erop blijf je in de picture tot de laatste bladzijde.

 

To take away

Steeds meer mensen nemen hun eigen beker mee voor op kantoor of onderweg. Dat helpt de enorme hoeveelheid plastic bekers die jaarlijks worden weggegooid te beperken. Een dankbaar cadeau dus! De koffiebekers van Ecoffee Cup zijn gemaakt van bamboe, leverbaar in verschillende formaten en te bedrukken met je eigen logo.

 

Mais, daar kan je op rekenen!

Klein maar fijn én gemaakt van 100% biologisch afbreekbaar maiszetmeel. Dat zijn deze rekenmachines. Ze worden geleverd in een doosje van –hoe kan het ook anders – gerecycled karton. 

 

Duurzame giveaways voor jouw beursdeelname

Met de bovenstaande tips ben je niet alleen voorzien van een leuke giveaway, maar ook van een goed verhaal. Een groene giveaway zorgt bij jouw bezoekers voor meer bewustwording op het gebied van duurzaam ondernemen. Daarnaast laat je een blijvende indruk achter met een giveaway die er écht toe doet. Mocht je op zoek zijn naar meer inspiratie, neem dan gerust met ons contact op!

Vond je dit artikel interessant?

Laat je e-mail achter en ontvang een update als wij een iets nieuws plaatsen.

Rowan van der Veen
Door Rowan van der Veen Online marketeer

Continu op zoek naar ontwikkelingen op het gebied van technologie, data en duurzaamheid die het team van KOP kan toepassen binnen hun projecten.

Ook interessant voor jou