Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Accountmanager Tim stelt zich aan je voor!

Hij heeft zijn eerste KOP bootcamp er al op zitten en is al helemaal ingeburgerd, hoogste tijd om hem aan jullie voor te stellen. Tim van Binsbergen neemt je graag mee in zijn eerste maanden als accountmanager bij KOPexpo. 

'Mijn naam is Tim van Binsbergen. In Juni ben ik gestart als accountmanager bij KOPexpo. Een logische carrière stap, omdat ik de afgelopen 6 jaar heb gewerkt in de internationale sales wereld. Hier heb ik 26 landen en 88 steden voor mogen bezoeken. Dat zijn zo’n 40 vluchten per jaar! Van Tokyo tot Miami en van Shanghai tot Montreal. Best hectisch kan je wel stellen. Mijn nieuwe uitdaging bij KOP brengt me wat meer structuur, stabiliteit en veel mogelijkheden voor in de toekomst. Ik hou nog steeds van reizen, maar dat zal vanaf nu meer bestaan uit vakanties en het bezoeken van onze klanten.

Ik ben 34 jaar jong en woon met mijn vrouw Leonie in het kleine plaatsje Spankeren. Een verborgen en rustig dorp in het oosten van Nederland.

KOPexpo: altijd een stap voor zijn

Mijn eerste maanden bij KOP zijn goed verlopen. Wat er voor mij uit springt is de professionaliteit die het bedrijf met zich meebrengt, en dat successen echt een team effort zijn. Iedereen is gefocust om op een strategische en procesmatige manier te werken, waardoor we anderen altijd een stap voor zijn. Dat is belangrijk, want er komt veel kijken bij het ontwerpen van een stand. Bedrijven investeren in een beursdeelname om zichzelf zo optimaal mogelijk te presenteren aan hun doelgroep. Het is onze taak om ervoor te zorgen dat de klant helemaal klaar is om te shinen en hun doelen te behalen op de beurs.

Accountmanager

Het leuke aan mijn baan als accountmanager is het ontmoeten van mensen en het opbouwen van een band met ze. Ik vind het interessant om te luisteren naar hun verhalen en om hun visie en doelstellingen te vertalen naar een uniek beursconcept. Het mooist is de diversiteit die je tegenkomt in de bedrijven die ik bezoek; al hun verhalen zijn uniek en ze opereren vanuit totaal verschillende industrieën. Daar kan ik veel van leren!

Ik heb nog niet alle facetten van KOP gezien en zal in september een stand opbouwen met de mannen van productie. Een mooie manier om collega’s en hun vakgebied beter te leren kennen, maar ook om de resultaten te zien van het werk dat we doen. Zo is het plaatje compleet. 

Altijd in voor een uitdaging

In mijn vrije tijd speel ik graag een potje voetbal, ben ik veel te vinden bij vrienden en familie en hou ik ook op persoonlijk vlak van een uitdaging. Zo rende ik in juni de Strong Viking Run, een obstacle run van 19 kilometer. Maar de grootste uitdaging die mij te wachten staat is dat ik in januari vader hoop te worden van onze eigen SlaapKOP!

Ik kijk uit naar de toekomst, zowel bij KOP als thuis. Je kan altijd een mail sturen naar tim@kopexpo.com voor een goed gesprek of een kop koffie. Wie weet zien we elkaar snel!'

- Tim