Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

De standinrichting

Mooi meubilair: de finishing touch van je beursstand inrichting

Mooi meubilair: de finishing touch van je beursstand inrichting

Het meubilair is vaak de finishing touch van een beursstand. Daarom selecteren we de meubels met zorg en altijd in lijn met beoogde budget en het type beurs. Verwacht je op de stand veel korte gesprekken te voeren? Dan zorgen wij voor nette statafels en barkrukken. Beschikt de stand over een ontvangstruimte? Dan zetten we daar comfortabele fauteuils neer. Ook als je graag een specifiek soort meubels in gedachten hebt dan zorgen wij hiervoor. Kortom, voor het inrichten van je beursstand ben je bij ons aan het goede adres. 

Meer beursconcepten

Signing en beeldmateriaal

Signing en beeldmateriaal

Signing en beeldmateriaal zijn een belangrijk onderdeel van je standinrichting. Ze kunnen een belangrijke invloed hebben op de totale uitstraling van je beursstand. Het is dus belangrijk dat deze met zorg worden opgemaakt. In de ontwerpfase van de stand selecteren we oppervlaktes die hiervoor bestemd zijn. Je kan je ervoor kiezen om de signing door onze designers te laten verzorgen. Je levert dan het gewenste beeldmateriaal en de (huis)stijl aan, en wij maken er een mooi geheel van. Een andere optie is dat je het opmaken van de bestanden overlaat aan je eigen reclamebureau. In dat geval leveren wij alleen de specificaties aan en werken wij samen met jouw reclamebureau voor het opmaken van de signing voor de beursstand. 

neem contact op

De beste standbemanning

De beste standbemanning

De standbemanning is een van de belangrijkste factoren voor het bereiken van een succesvolle beursdeelname: vooral wanneer je graag new business wilt generen tijdens de beurs. En een investering in een goede beurstraining is daarom vrijwel altijd de moeite waard. Onze complete beurstraining helpt het beursteam om op een pro-actieve en creatieve manier potentiële klanten en partners aan te spreken, om zo meer waardevolle contacten te leggen. Je zult het verschil merken!

 Onze beurstrainingen

Referenties

Referenties

“De laatste jaren hebben wij altijd succesvol samengewerkt met KOPexpo voor onze deelname aan In-Cosmetics. Creatieve designs, kwaliteit standbouw, duidelijke communicatie en enthousiasme zijn allemaal aanwezig. Wij zijn dan ook overtuigd om nu ook voor de ECS samen te gaan werken en alles binnen één club onder te brengen. Wij raden KOPexpo absoluut aan!”

Vincent Bembaron - Operation Manager Europe Sudarshan

ALLE REFERENTIES