Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

beursstand inrichten

Beursstand inrichten? Denk aan meubilair!

Beursstand inrichten? Denk aan meubilair!

Het meubilair is vaak de finishing touch van een beursstand. Daarom selecteren we de meubels met zorg en altijd in lijn met beoogde budget en het type beurs. Verwacht je op de stand veel korte gesprekken te voeren? Dan zorgen wij voor nette statafels en barkrukken. Beschikt de stand over een ontvangstruimte? Dan zetten we daar comfortabele fauteuils neer. Kortom, je bent bij ons aan het juiste adres als het gaag om beursstand inrichten.

7 tips voor een opvallende beursstand

Signing en beeldmateriaal

Signing en beeldmateriaal

Signing en beeldmateriaal zijn een belangrijk onderdeel van je beursstandinrichting. In de ontwerpfase van de stand selecteren we oppervlaktes die hiervoor bestemd zijn. Je kan je ervoor kiezen om de signing door onze designers te laten verzorgen. Een andere optie is dat je het opmaken van de bestanden overlaat aan je eigen reclamebureau. 

Meer over standinrichting

neem contact op

Standbemanning, de beste standinrichting

Standbemanning, de beste standinrichting

De standinrichting doe je ook met standbemanning. En die zijn belangrijk: vooral wanneer je graag new business wilt generen tijdens de beurs. En een investering in een goede beurstraining is daarom vrijwel altijd de moeite waard. Onze complete beurstraining helpt het beursteam om op een pro-actieve en creatieve manier potentiële klanten en partners aan te spreken, om zo meer waardevolle contacten te leggen. Je zult het verschil merken!

 Onze beurstrainingen

Referenties

Referenties

“De laatste jaren hebben wij altijd succesvol samengewerkt met KOPexpo voor onze deelname aan In-Cosmetics. Creatieve designs, kwaliteit standbouw, duidelijke communicatie en enthousiasme zijn allemaal aanwezig. Wij zijn dan ook overtuigd om nu ook voor de ECS samen te gaan werken en alles binnen één club onder te brengen. Wij raden KOPexpo absoluut aan!”

Vincent Bembaron - Operation Manager Europe Sudarshan

ALLE REFERENTIES