Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Standbouw design

Luisteren en vragen

Luisteren en vragen

Goede beursstands ontstaan door goed te luisteren. Dit is onze filosofie voor een optimaal standontwerp. Tevens is een goed begin het halve werk, dus zorgen we dat we over alle relevante informatie beschikken voordat we gaan tekenen. We nodigen je uit voor een briefing, en gaan niet eerder naar huis voordat we op papier hebben staan wat jij voor ogen hebt.

Meer beursconcepten

Van idee naar ontwerp

Van idee naar ontwerp

Op basis van deze informatie maken wij een eerste schets en een technische tekening. Deze twee tekeningen komen vervolgens samen in een prachtig 3D standdesign. In dit 3D design presenteren wij het ontwerp van de stand. Het voordeel hiervan is dat je direct een duidelijk beeld hebt van hoe de stand eruit komt te zien omdat je er als het ware doorheen kan lopen. 

neem contact op

Van ontwerp tot realisatie

Van ontwerp tot realisatie

Op basis van dit 3D standdesign kunnen er details worden besproken en aanpassingen worden gedaan aan het ontwerp. Wanneer het definitieve standontwerp naar wens is starten we met de uitvoering van de stand. We zijn een ervaren standbouwer en geen uitdaging is ons te gek.

Naar de realisatie

Referenties

Referenties

“KOPexpo is inmiddels al jaren onze standbouwpartner. Wat wij enorm waarderen in KOPexpo is dat zij zichzelf continu blijven ontwikkelen. Ze luisteren goed, staan open voor feedback en doen er ook daadwerkelijk wat mee. Dit komt de kwaliteit ten goede. Daarnaast kunnen we vertrouwen op de kwaliteit van KOPexpo en op de mensen zelf. Wat ons betreft zijn dit dé ingrediënten voor een goede samenwerking.”

Marco van Wijk - Marketing Manager Bakery & Foodservice VDM

Alle referenties