Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Stand design

Een uniek stand ontwerp

Een uniek stand ontwerp

De kracht van een ijzersterk stand ontwerp begint met goed te luisteren. Dat is onze filosofie voor een optimaal stand ontwerp. Wensen, doelstellingen, noem het maar op: we verzamelen alle relevante informatie voordat we beginnen met het tekenen van jouw stand. Want we weten: met een creatief stand design kan je beursbezoekers beter bereiken, boeien en verbinden aan jouw organisatie.

Van schets tot unieke belevenis

Van schets tot unieke belevenis

Verder denken waar andere standbouwers stoppen, het zit in ons bloed. Want een stand design bestaat niet alleen uit wanden en een vloer, maar ook uit het juiste meubilair, audiovisuele toepassingen en AR/VR toepassingen. We adviseren we je graag op het gebied van een passende standinrichting. Dankzij de samenwerking met verschillende partners hebben we alle mogelijkheden om jouw stand ontwerp een belevenis te maken voor jouw bezoekers. Klinkt goed toch? Ontdek de mogelijkheden hier.

Experiential Marketing

No sixes

No sixes

Bij KOP nemen we geen genoegen met een zesje. Dat houdt in dat we ook in het ontwerp stadium doorgaan tot jij tevreden bent met het stand ontwerp. Om je een zo goed mogelijk beeld te geven van de tekening, maken onze designers een 3D ontwerp van jouw stand. Zo kan je als het ware door het beursconcept lopen. Dat noemen we ook wel standbouw op maat. Met onze ervaren medewerkers hoef je je geen zorgen te maken over de kwaliteit van het eindproduct.

Stand realisatie

Stand realisatie

Alle aspecten van jouw stand komen bij elkaar tijdens de realisatiefase. Zaken als de benodigdheden en deadlines worden in kaart gebracht door onze projectmanagers. Alle onderdelen van de beursstand worden gemaakt in onze eigen werkplaats, waarna de buitendienst zorgt dat de stand netjes op tijd wordt opgeleverd. Of het nu in Nederland of Amerika is, we staan voor je klaar. Ook tijdens de beurs staan we stand-by voor vragen. zo toveren we jouw stand design om in een op maat gemaakte stand waarmee jij zelfverzekerd op de beurs staat.

neem contact op