Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Stand design

Zo ontwerpen we jouw stand

Zo ontwerpen we jouw stand

Goed luisteren: dat is ons geheim voor een optimaal stand ontwerp. Wensen, doelstellingen, huisstijl: we verzamelen alle relevante informatie voordat we beginnen met het tekenen van jouw stand. Want we weten: met een creatief stand design bereik, boei en verbindt je beursbezoekers beter. 

Beleving in je stand design

Beleving in je stand design

Een stand design is voor ons veel meer dan een paar wanden en stoelen. Een stand design moet bezoekers een merkbeleving bieden. Hier horen ook elementen zoals het juiste meubilair, mooie schermen en AR/VR toepassingen bij. We adviseren je graag op het gebied van een passende standinrichting. Dankzij de samenwerking met verschillende partners hebben we alle mogelijkheden om jouw stand ontwerp een belevenis te maken.

Experiential Marketing

No sixes

No sixes

Bij KOP nemen we geen genoegen met een zesje. Dat houdt in dat we ook in het ontwerp stadium niet stoppen tot jij tevreden bent met het stand ontwerp. Om je een zo goed mogelijk beeld te geven van de tekening, maken onze designers een 3D ontwerp van de stand. Zo kan je als het ware door het beursconcept lopen. Dat noemen we ook wel standbouw op maat. Met onze ervaren medewerkers hoef je je geen zorgen te maken over de kwaliteit van het eindproduct.

Stand design realisatie

Stand design realisatie

Alle aspecten van jouw stand komen bij elkaar tijdens de realisatiefase. Alle facetten worden in kaart gebracht door onze projectmanagers. De onderdelen van de beursstand worden gemaakt in onze eigen werkplaats, waarna de buitendienst zorgt dat de stand netjes op tijd wordt opgeleverd. Of het nu in Nederland of Amerika is, we staan voor je klaar. Ook tijdens de beurs staan we stand-by voor vragen.

neem contact op