Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Experiential Marketing

Interactive projection

Interactive projection

Interactive projection is een krachtige en laagdrempelige experiential marketing tool om op beurzen en evenementen in te zetten. Het is een nieuwe manier van storytelling waarbij op een bijzondere manier betrokkenheid wordt creeërt bij bezoekers. Of je nu wilt inspireren of producten en services wilt presenteren; de mogelijkheden zijn eindeloos. We nemen je graag mee in de wondere wereld van de projectie. Benieuwd wat interactive projection voor jouw beursconcept kan betekenen? 
NEEM CONTACT OP

Interactive wall - Dalziel and Pow
Interactive wall - JCB
Projection mapping - Vans

Augmented reality

Augmented reality

Met augmented reality kan je letterlijk de hele wereld naar naar je stand halen. Alles wat normaal gesproken te groot, klein of ingewikkeld was voor op een beursstand is nu te presenteren, of beter gezegd, te beleven in AR. Van simulaties, bouw- en productie processen tot microscopische weergaves en mega constructies. Met AR geef je letterlijk een extra dimensie aan je beursstand. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn van deze experiential marketing tool?
NEEM CONTACT OP

Virtual booth - Lexus
Hololens - Microsoft

360° video

360° video

Wil je relaties die de beurs niet kunnen bezoeken tóch rond laten lopen op de stand? Dat kan! Met een 360° livestream zet je de kijker in een ruimte en beleeft hij alles realtime alsof hij er zelf onderdeel van is. De 360° video kan na de beurs op de website gezet worden zodat iedereen deze nog lange tijd kan bekijken. Of wil je bezoekers tijdens de beurs een rondleiding geven door jullie kantoorpand? Ook dit is mogelijk met een 360° video. Meer weten? 
NEEM CONTACT OP

Verse stroopwafels op de stand

Verse stroopwafels op de stand

Op zoek naar een échte bezoekersmagneet? Met versgebakken stroopwafels zit je altijd goed. Deze smeuïge koeken vullen het gangpad met een onweerstaanbare geur en zullen menig beursbezoeker naar je stand trekken. We werken alleen samen met de beste stroopwafelbakker around: Amsterdam! Good Cookies. Tijdens de beurs gaan ze een goed gesprek aan met je bezoekers en verzamelen zij leads. Een echte aanvulling voor het beursteam! Ook dat is experiential marketing.

NEEM CONTACT OP

Aftermovie beurs

Aftermovie beurs

Communiceer jullie beursdeelname met een professionele aftermovie! Binnen enkele minuten komen er dynamische beelden van de stand langs, je ziet dat accountmanagers hun klanten ontmoeten en dat beursbezoekers producten uitproberen. Een aftermovie geeft een goede indruk van de hele beursdeelname en laat een professionele en enthousiasmerende impressie achter bij collega's, klanten en prospects. 

NEEM CONTACT OP