Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Bezoekersdata

Lead registratie app

Lead registratie app

Om beursleads snel en efficient te registreren hebben wij de SmartLeadScan ontwikkeld. Deze app kan door de standbemanning worden gebruikt om tijdens de beurs visitekaartjes in te scannen en bezoekersdata te verzamelen. De voordelen op een rijtje:

- Alle bezoekersdata in één bestand
- Zelf bepalen welke informatie je wilt verzamelen
- Meer inzicht in de gesprekken en afspraken per accountmanager
- Efficiënte en makkelijke follow-up

Vraag informatie aan 

Bezoekersdata door experiential marketing

Bezoekersdata door experiential marketing

Wat is een leukere manier om bezoekersdata te verzamelen dan door een spel? Denk aan een beurschallenge, een winactie of een VR-game. Zo'n activatie moet niet alleen een goede trigger zijn, het moet een verhaal over jouw merk vertellen. Of nog liever: het moet de bezoeker jouw merk laten beléven. Bij KOP ontwikkelen we brand activation concepten voor op de beurs, met als doel data collection en het creëren van draagvlak voor jullie merk/product bij de bezoeker.

VRAAG INFORMATIE AAN

Bezoekersdata door Heatmaps

Bezoekersdata door Heatmaps

Wil jij weten welke route beursbezoekers over je stand hebben afgelegd? Welke items op de stand zij het meest hebben bekeken? En of ze eigenlijk wel jullie belangrijkste nieuwe product hebben gezien? Met behulp van een heatmap wordt dit inzichtelijk. We overhandigen je een gedetailleerde heatmap van de stand en helpen je met het optimaliseren van je standindeling bij de volgende beursdeelname. Zo haal je interessante beursdata uit ieder beursconcept!

Vraag informatie aan