Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Beurstrainingen

Module 1: Kick-off beurstraining

Module 1: Kick-off beurstraining

Voor een vliegende start van je beursdeelname! Tijdens deze kick-off beurstraining is de trainer vlak voor- en bij aanvang van de beurs aanwezig op de stand. De standcrew krijgt voor de beurs concrete handvaten om succesvol in gesprek te komen met prospects en afspraken te maken. Tijdens de eerste uren van de beurs is de trainer aanwezig om de standbemanning te observeren, bij te sturen en extra tips te geven waar ze direct mee aan de slag kunnen. Een hele effectieve beurstraining met direct resultaat! 

Nu offerte aanvragen

Module 2: Beurstraining 4 uur

Module 2: Beurstraining 4 uur

De boel weer op scherp zetten vlak voor de beurs? Samen de doelstellingen en focus bepalen? Dan is de verkorte beurstraining echt iets voor jou. Een halve dag intensief de belangrijkste doelstellingen, do's en don'ts, en verkoopstrategieën doornemen en oefenen. Aan het eind van de training heeft de standbemanning frisse energie om tijdens de beurs aan de slag te gaan. Goed voorbereid en gefocust op een mooi resultaat!

Nu offerte aanvragen

Module 3: Beurstraining 7 uur

Module 3: Beurstraining 7 uur

Aantoonbaar betere beursresultaten, de ultieme focus op beursdoelstellingen en een strategische aanpak vanuit de standbemanning. Dat is waar deze beurstraining om draait. Tijdens deze trainingsdag wordt diep ingegaan op het targeten van de juiste bezoekersprofielen, het inzetten van triggers, het stellen van de juiste vragen, een goede leadregistratie en een ijzersterke follow-up. Aan het eind van de training werkt het team als een geoliede machine samen om de beursdoelstellingen te halen! 

Nu offerte aanvragen

Beurstraining op maat

Beurstraining op maat

Iedere beurstraining is maatwerk. Voor een beurstraining verdiept de trainer zich altijd uitgebreid in het bedrijf, de branche en de beurs. Ben je toch op zoek naar een andere beurstraining dan de bovenstaande modules? Laat het ons weten! En mocht je nog meer willen lezen over de kracht van een goede beurstraining, lees dan meer op ons blog: 

Voordelen van beurstraining