Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Beurstraining volgen

De eerste indruk

De eerste indruk

De stand is klaar! De stand & de inrichting zijn perfect op elkaar afgestemd. Evenals de muziek en de catering. Nu de mensen nog. Hoezo? We horen het je denken. Dat kunnen toch gewoon eigen medewerkers zijn? Jazeker. Graag zelfs! Maar medewerkers die normaliter de dag achter hun pc doorbrengen zijn niet per definitie geschikt als ‘standbemanning’. Een belangrijk punt van aandacht dus!

Meer beursconcepten

Beurstraining: investering in je standbemanning

Beurstraining: investering in je standbemanning

Wil je het maximale uit je stand halen, zorg dan niet alleen voor die flitsende stand met bijbehorende uitstraling, maar investeer in je eigen mensen. Een beurstraining is geschikt voor elke medewerker die tijdens de beurs aanwezig zal zijn. Het is topsport en dat zullen ze zelf gaan ervaren. Zij worden getraind in hun uitstraling, hun communicatie en hun verkooptechnieken. Het totale plaatje dus. Een enthousiaste en gedreven standbemanning werkt!
Wil je meer weten over het trainen van je standbemanning?

Neem contact op

Referenties

Referenties

"Wij waren aangenaam verrast dat KOPexpo onze visie en wensen zo goed wist te vertalen naar een beursconcept. Dit in combinatie met het respecteren van ons budget gaf de doorslag om met KOPexpo in zee te gaan. De fijne samenwerking, de bereidheid om altijd mee te denken en de behulpzame standbouwers die net dat stapje extra voor je willen doen, maakt ons een erg tevreden klant!"

Saskia Tans - Marketing & Sales Manager Oceanteam

Alle referenties