Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

De realisatie van jouw beursstand

Van realisatie tot oplevering

Van realisatie tot oplevering

Realisatie begint met het treffen van de nodige voorbereidingen. Zaken als benodigdheden, levertijden en deadlines worden in kaart gebracht. Vervolgens worden alle onderdelen van de beursstand gemaakt in onze eigen werkplaats. Wanneer ons team de stand op locatie heeft opgebouwd is het tijd voor de oplevering. We lopen dan nog een keer door de stand heen om er zeker van te zijn dat alles naar tevredenheid is uitgevoerd. 

Tijdens en na de beurs

Tijdens en na de beurs

Wij staan gedurende je hele beursdeelname stand-by. Na afloop van de beurs bouwen we de stand af, ruimen we alles netjes op en houden de verschillende elementen in opslag tot de volgende beurs. 

neem contact op

Kwaliteit en maatwerk zijn het geheim

Kwaliteit en maatwerk zijn het geheim

Dankzij onze eigen werkplaats zijn we in staat om maatwerk onderdelen te maken. Dit scheelt aanzienlijk in de doorlooptijd en nog belangrijker: het levert unieke, op maat gemaakte designs op. Daarnaast geeft het ons de flexibiliteit om goed in te spelen op jouw wensen en kunnen we altijd hoogwaardige projecten afleveren.

Meer beursconcepten

Referenties

Referenties

"Dit was voor ons het tweede jaar dat we met KOPexpo samenwerkten om onze stand te bouwen. We kunnen oprecht stellen dat het gehele project wederom een geweldig succes was! De feedback van vorig jaar is vanaf de start van de nieuwe stand meegenomen. Door de nieuwe ideeën en suggesties van KOPexpo resulteerde dit in een hele fraaie stand die er op de beurs echt uitsprong. Dit heeft Double A enorm ondersteund in haar beursdeelname. En de beoogde doelstellingen zijn hierdoor meer dan behaald! Top."

Marcel Heezen - Marketing Executive Double A

ALLE REFERENTIES