Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Beurs begeleiding & advies

We zijn er voor exposanten

We zijn er voor exposanten

We zijn er voor alle exposanten die een doel voor ogen hebben, maar nog niet weten hoe ze dit doel kunnen bereiken. We zijn er ook voor exposanten die wél weten hoe ze hun beursdoelen kunnen bereiken, maar dit willen bijschaven en perfectioneren om nog betere resultaten te behalen. Kortom: we bieden beurs advies voor alle exposanten die meer uit hun beursdeelnames willen halen.

Alles over jouw beursdeelname

Wat wil je bereiken?

Wat wil je bereiken?

Een beursdeelname is een investering. Als je verantwoordelijk bent voor de beursdeelnames van jouw organisatie dan ben jij sturend voor de manier waarop deze investering wordt terugverdient. Daarom is de eerste vraag die we je zullen stellen: ‘’wat wil je bereiken?’’. Op basis daarvan kunnen we je verder helpen met een gericht beursdeelname advies.

neem contact op

Van advies beursdeelname tot strategie

Van advies beursdeelname tot strategie

Onze betrokkenheid is afhankelijk van jouw wensen. Als standbouwer zijn we er gedurende het hele traject bereikbaar voor alles wat je maar wilt weten: van de ontwerpfase tot het einde van de beurs. Wanneer je behoefte hebt aan meer input dan helpen we je graag. We geven bijvoorbeeld kledingadvies voor de standbemanning, maken en versturen uitnodigingen naar genodigden, verzorgen de catering op de stand en doen de follow-up van je beursleads. Daarnaast kunnen we een social media campagne opzetten rondom je beursdeelnames. Je kan kiezen voor een volledige beursstrategie, maar ook voor ‘losse’ beurs adviezen.

Dit doen we nog meer

Meten = weten

Meten = weten

Bij KOP maken we alles meetbaar. Of het nu om onze eigen cijfers gaat, of om die van onze klanten. We streven ernaar om de beursdeelnames van onze klanten steeds meetbaarder te maken. Zo kunnen zij hun beursdeelnames steeds gerichter inzetten om marketingdoelstellingen te behalen. Wil je meer informatie over KOPexpo's beursdeelname advies?

Neem contact met ons op

Referentie

Referentie

“Na een succesvolle eerste samenwerking was de keuze voor een volgende beurs snel gemaakt. De medewerkers, het concept én de persoonlijke aandacht maken het totaalplaatje onderscheidend. Een goed voorbeeld was het ter beschikking stellen van de beursapp. Een gebruiksvriendelijk en snel middel om bezoekersgegevens te registreren en de follow up vast te leggen. Hierdoor konden we na afloop van de beurs snel anticiperen op gemaakte afspraken en onze beloftes waarmaken.”

Caroline van der Vis - Marketing & Communicatie Technotape

Alle referenties