Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

De Beursconcepten van KOPexpo

Begeleiding & advies

Begeleiding & advies

Bij KOP werken we dagelijks aan het optimaliseren van de beursdeelnames van onze klanten. Met onze kennis adviseren en begeleiden we onze klanten om betere resultaten te behalen. Onze betrokkenheid kan variëren van advies over het type stand tot het maken van een volledig beursplan om new business te genereren. Lees verder om meer te weten te komen over onze services.

MEER OVER BEGELEIDING & ADVIES

Standdesign

Standdesign

Onze studio is het creatieve hart van de organisatie. Zij maken op basis van de beschikbare informatie, de wensen van de klant en hun eigen creatieve ideeën een eerste schets. Vervolgens wordt een technische tekening gemaakt waarbij rekening wordt gehouden met alle technische details die de beurs met zich meebrengt. Zijn beide tekeningen naar tevredenheid? Dan ontwerpen we de definitieve beursstand en komen je wensen tot leven.

Meer over standdesign

Realisatie

Realisatie

Wanneer de definitieve beursstand is ontworpen worden er voorbereidingen getroffen om het ontwerp daadwerkelijk te realiseren. Tijdens de realisatie heb je een vast contactpersoon en wordt je op de hoogte gehouden van de vooruitgang van je stand. Wanneer de stand staat komen we deze persoonlijk opleveren. 

Meer over stand realisatie

Inrichting

Inrichting

Om aandacht van bezoekers te trekken is het belangrijk dat niet alleen de beursstand zelf opvalt, maar dat er ook over de inrichting en de communicatie is nagedacht. We denken graag mee over de standinrichting en geven advies waar nodig. Als ervaren standbouwer hebben alle middelen in huis om je beursstand zo strak en effectief mogelijk in te richten. 

Meer over standinrichting

Beurstraining

Beurstraining

Een goede beursstand komt pas echt tot zijn recht met een goede standbemanning. Een goede standbemanning is pro-actief, stapt op bezoekers af en heeft genoeg bedrijfs- en productkennis. Met dit laatste zit het meestal wel goed. Pro-activiteit en het afstappen op bezoekers zijn punten die worden gezien als een uitdaging. Een beurstraining helpt om zelfvertrouwen te creëren en geeft nuttige handvaten om een beursdeelname tot een hoger niveau te tillen. 

Meer over beurstraining

Referenties

Referenties

"KOPexpo heeft prachtige stands voor ons neergezet waarmee we de bezoekers bevestigen dat we onze zaken tot in de fijnste details op orde hebben. Oog voor detail is datgene waarmee we ons nog steeds kunnen onderscheiden. Misschien wel nog belangrijker voor ons; De mannen en vrouwen van KOP zijn tijdens het gehele proces een plezier om mee te werken. Dat draagt eraan bij dat wij na alle voorbereidingen met een grote glimlach en vol vertrouwen in de startblokken staan."

Harald Verloop - Director Alphatron Medical

Alle referenties

Wil je niets missen?

Wil je niets missen?

Zoek je meer informatie over standbouw, interieurbouw of shop-in-shop? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de laatste projecten, nieuwtjes, blogs, en we geven je een kijkje in de wereld van KOP!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief chev