Versturen...

Neem contact op

x

Wil je niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required
x

Beursconcepten

Op maat gemaakte beursconcepten

Op maat gemaakte beursconcepten

Op deze pagina vind je alle informatie over onze beursconcepten. Want een stand is voor ons meer dan alleen vormgeving en bouw: wij zorgen dat alle activiteiten op- en rondom de stand bijdragen aan het succes van je beursdeelname. Dit doen we onder andere met merkbeleving door experiential marketing, het inzetten van bezoekersdata en het trainen van je standbemanning. Op die manier weet je zeker dat je daar straks stáát en een blijvende indruk achterlaat.

Experiential marketing

Experiential marketing

Een beurs kan zoveel meer zijn dan een ontmoetingsplek. Je kan mensen in beweging brengen, laten beleven, ervaren en lachen. Door de integratie van creatieve digitale- en real-life communicatiemiddelen wordt de klant geactiveerd en gestimuleerd op het gebied van interesses en loyaliteit. Ben je ook benieuwd naar onze stroopwafelleads, virtual reality toepassingen en experiences waar bezoekers niet omheen kunnen? Bekijk dan onze experiential activaties voor jouw beursstand.

EXPERIENTIAL MARKETING

Bezoekersdata

Bezoekersdata

Beurzen zijn dé plek om waardevolle inzichten te verzamelen over klanten en beursbezoekers. Wie zijn mijn klanten? Wat zijn hun interesses? Waar zijn ze naar op zoek? Hoe kan ik ze na de beurs bereiken? De antwoorden op deze en nog veel meer vragen liggen binnen handbereik. Met de juiste tools wordt jouw beursconcept versterkt met interessante bezoekersdata.

ALLE MOGELIJKHEDEN

Beurstrainingen

Beurstrainingen

Er zijn vele factoren die het succes van een beurs bepalen. De professionaliteit van de standbemanning is daar één van. Dit heeft direct invloed op de manier waarop het merk zichzelf positioneert op de beurs en op de mate waarin beursdoelstellingen worden behaald. Slecht getrainde standbemanning kost veel, terwijl een goed getrainde standbemanning juist converteert. Een beurstraining helpt om de hele standbemanning op scherp te zetten en samen naar een doelstelling toe te werken. 

BEURSTRAININGEN 

Stand design

Stand design

Onze designers weten als geen ander hoe ze jouw wensen & doelstellingen moeten vertalen in een uniek beursconcept. Met 3D tekenprogramma's, veel kennis en een luisterend oor bieden ze jou een op maat gemaakt stand design. Maar we gaan verder dan dat. We kijken ook naar de optimale standinrichting en houden alle touwtjes in handen tijdens het realisatie proces. Hierdoor hoef jij je nergens zorgen over te maken. Benieuwd hoe we te werk gaan? Je leest het hier.

STAND DESIGN

Begeleiding & advies

Begeleiding & advies

De wereld van beurzen heeft voor ons geen geheimen. Alle kennis en ervaring die we hebben opgedaan delen we graag om te zorgen dat je letterlijk alles uit elke beursdeelname haalt. Bijvoorbeeld door te kijken welke activaties we strategisch kunnen inzetten tijdens jullie beursdeelnames. Zo kunnen we samen een volledige beursstrategie of campagne ontwikkelen die niet alleen jullie merk op de kaart zet, maar ook meetbaar resultaat oplevert. 

MAAK EEN AFSPRAAK